2

På onsdags formiddag landet vi i Sydney. Her var det noe kaldere enn hva vi kom fra. Norsk sommertemperatur er plutselig kaldt, og det første vi gjorde var å gå til innkjøp av varme klær. Uvant å komme tilbake til norske priser, så her må vi kokkelere selv. Til nå har menyen stort sett bestått av havregrøt og pasta, enkelt å lage og enkelt å vaske opp.

Tiden i Sydney har gått veldig fort! Her har vi handlet, vært på kino, gjort obligatoriske turistting (operahuset og Harbour bridge). Høydepunktet her var uten tvil bridge climbing på Harbour! 134moh. - helt fantastisk utsikt.

Fikk med oss 17.maifeiring her i Sydney også! Vi var på sjømannskirken hvor vi fikk spist pølse i lompe, vafler og kaker. Vi fikk med andre ord dekket litt av hjemlengselen. Her feiret vi sammen med nordmennene i byen. Med oss hjem fikk vi også nonstop og risengrøt så jentene var fornøyde!

Nå setter vi kursen mot spot-x, hvor vi skal på surfekurs i fem dager. Videre derfra tar vi det som det kommer. Har noen netter i Byron Bay som allerede er booket, men utenom det har vi ikke planlagt noe. Er i dag fire uker til vi kommer hjem! Ææ tiden går fort nå på slutten, for fort! Håper alle der hjemme har det bra :)

Skrevet 19.05.2014. Ligger i kategorien Australia. 2 kommentarer
3

Nå er det litt lenge siden sist oppdatering, men nå har vi mannet oss opp til å skrive et innlegg. På Fiji levde vi 10 dager i Fiji time - no hurry no worry! Vi var innom fire øyer på disse dagene. Alle øyene var helt fantastiske med hvit sand og krystallklart vann! Seiling, soling, bading, snorkling og mer soling var det dagene gikk til, så vi storkoste oss kan man si. Møtte også mange kjekke folk som vi reiste rundt med.

Klem

Skrevet 18.05.2014. Ligger i kategorien Fiji. 3 kommentarer
2

I går var vi i Disneyland, blir aldri for gamle for slikt! (Anne var kanskje noe mer giret enn Karoline, men vi stortkoste oss begge to) Var ekstremt med folk, men vi fikk gått rundt å sett det parken hadde å by på! Været var vi også heldige med, ble til tider veldig varmt i solsteken men var for det meste overskyet - perfekt fornøyelseparkvær! Tror det er bedre å vise dere bilder enn å skrive et langt innlegg, så her var noe av det vi opplevde.

Nå er det siste kveld her i Hong Kong, i morgen ettermiddag setter vi oss på flyet til Fiji! Er litt usikre på hvor mye internett det kommer til å være på de forskjellige øyene, men kommer forhåpentligvis en oppdatering etterhvert.

Her er det på tide å pakke sekkene, nok en gang... Skal bli så utrolig digg å komme hjem til et skap!!

Håper dere hjemme har det braa :)

Skrevet 03.05.2014. Ligger i kategorien Asia. 2 kommentarer
0

Etter late dager på Koh Samui hadde vi fire dager i Bangkok. Disse dagene brukte vi på å få shoppet litt mer, vasket alt av skittentøy og sendt hver vår pakke med klær hjem. Deilig med litt lettere sekker!

Nå er vi kommet oss til Hong Kong. Uvant å komme til et sted hvor det er så store avstander etter å ha hatt alt så lett tilgjengelig i Bangkok.

Er nok største hotellrommet vi har hatt til nå på reisen. Fire dager her skal gå fint!

I dag møtte vi Sissen og Mari (fra afrikaturen). Deres siste dag her i Hong Kong før de starter hjemreisen. Kjekt å endelig kunne treffe de igjen! Ble enda litt mer shopping... Burde vell spare det til Australia, menmen.

Nå er jentene dratt og vi har nå 45 dager før vår lange hjemreise starter! Skal nok bli deilig å komme hjem, men har enda mye å oppleve før den tid!

Håper alle har det bra hjemme!

Skrevet 01.05.2014. Ligger i kategorien Asia. 0 kommentarer
hits