2

Æææ, vi glemmer helt ut denne bloggingen... Glemmer den kanskje ikke, men orker ikke å sette oss ned når vi vet vi har maange dager å skrive om. Men nå biter vi i det sure eplet og skriver et noe oppsummerende innlegg fra den siste tiden.

04.04 kom vi til Bangkok. I Bangkok fikk vi booket tur til Chiang Mai og en todagers trekkingtur der oppe. Trekkingturen var ok. Fikk nok en gang bekreftet hvor dårlig form vi er i, fikk ridd på elefanter, badet med dem, raftet og besøkt en Elephant poopoopaperpark.

Kom tilbake til Bangkok og bestilte der buss sørover til Hua Hin. Her var vi når det feires Thai New Year. Første dag med feiring er en stor vannkrig. Lokale og turister tar helt av, og vi måtte jo være med på noe av feiringen. Kjøpte hver vårt vanngevær og prøvde å komme oss gjennom gatene.

Etter noen late dager i Hua Hin var det på tide å komme seg enda lengre sør, for så å komme seg ut på noen øyer. Koh Tao ble første øy. Hadde ikke booket noe rom før vi kom dit, det endte opp med at to slitne jenter sjekket inn på et meget fint hotell som var i en prisklasse vi ikke har vært innom før. Meeen, det er riktig nok en av de beste nettene vi har hatt!

På Koh Tao tok vi dykkersertfikatet! PADI Open Water, så nå kan vi dykke ned til 18 meter. Får se om vi får brukt det nå senere på turen, kjekt å ha uansett. Etter fire netter på Koh Tao har vi nå flyttet oss videre sør til Koh Samui. Her har vi en uke før vi skal opp til Bangkok igjen og så er det videre til Hong Kong.

I går var det akkurat 8 uker til vi lander på Sola! Tiden går så alt for fort.. Må bare nyte tiden vi har igjen!

Skrevet 22.04.2014. Ligger i kategorien Asia. 2 kommentarer
3

Etter ca. 5 timer på buss kom vi frem til Nha Trang. Noe uvant å komme frem etter at solen har gått ned, men vi klarte å finne frem til slutt.

Har ikke så mye spennende å skrive fra dette stedet. Dag to gikk vi ut, noe som var veldig kjekt i og med at vi ikke treffer så mange backpackere de stedene vi bor. Tirsdag ble vi begge to syke, så har vært rolige dager siden da... Har funnet våre tre favorittkanaler hvor vi veksler mellom filmer, revenge, HIMYM, the voice og american idol. Veldig greit når man ikke er i form til noe annet. Har skaffet bussbilletter til Ho Chi Minh før vi i morgen tar flyet til Bangkok.

Stedet her er kjent for stranden blant annet, men den har vi ikke fått prøvd ut. Har gått langs stranden, men det er det...

Nå er sekkene pakket og vi er klare for å sjekke ut. Har 7 timer å slå ihjel her før bussen går. Kommer frem tidlig i morgen, og vet ikke helt hva vi finner på der. Har sekkene å dra på så blir nok å finne et sted å spise frokost og etterhvert komme seg ut til flyplassen. Neste oppdatering blir fra Thailand! :)

Skrevet 03.04.2014. Ligger i kategorien Asia. 3 kommentarer
hits