2

På onsdags formiddag landet vi i Sydney. Her var det noe kaldere enn hva vi kom fra. Norsk sommertemperatur er plutselig kaldt, og det første vi gjorde var å gå til innkjøp av varme klær. Uvant å komme tilbake til norske priser, så her må vi kokkelere selv. Til nå har menyen stort sett bestått av havregrøt og pasta, enkelt å lage og enkelt å vaske opp.

Tiden i Sydney har gått veldig fort! Her har vi handlet, vært på kino, gjort obligatoriske turistting (operahuset og Harbour bridge). Høydepunktet her var uten tvil bridge climbing på Harbour! 134moh. - helt fantastisk utsikt.

Fikk med oss 17.maifeiring her i Sydney også! Vi var på sjømannskirken hvor vi fikk spist pølse i lompe, vafler og kaker. Vi fikk med andre ord dekket litt av hjemlengselen. Her feiret vi sammen med nordmennene i byen. Med oss hjem fikk vi også nonstop og risengrøt så jentene var fornøyde!

Nå setter vi kursen mot spot-x, hvor vi skal på surfekurs i fem dager. Videre derfra tar vi det som det kommer. Har noen netter i Byron Bay som allerede er booket, men utenom det har vi ikke planlagt noe. Er i dag fire uker til vi kommer hjem! Ææ tiden går fort nå på slutten, for fort! Håper alle der hjemme har det bra :)

Torunn

20.05.2014 kl.04:48

Ser herlig ut :-)
Siri

26.05.2014 kl.08:16

Det ser fantastisk ut!

Nå gleder vi oss mest til å få dere hjem!

Skriv en kommentarhits