3

Etter ca. 5 timer på buss kom vi frem til Nha Trang. Noe uvant å komme frem etter at solen har gått ned, men vi klarte å finne frem til slutt.

Har ikke så mye spennende å skrive fra dette stedet. Dag to gikk vi ut, noe som var veldig kjekt i og med at vi ikke treffer så mange backpackere de stedene vi bor. Tirsdag ble vi begge to syke, så har vært rolige dager siden da... Har funnet våre tre favorittkanaler hvor vi veksler mellom filmer, revenge, HIMYM, the voice og american idol. Veldig greit når man ikke er i form til noe annet. Har skaffet bussbilletter til Ho Chi Minh før vi i morgen tar flyet til Bangkok.

Stedet her er kjent for stranden blant annet, men den har vi ikke fått prøvd ut. Har gått langs stranden, men det er det...

Nå er sekkene pakket og vi er klare for å sjekke ut. Har 7 timer å slå ihjel her før bussen går. Kommer frem tidlig i morgen, og vet ikke helt hva vi finner på der. Har sekkene å dra på så blir nok å finne et sted å spise frokost og etterhvert komme seg ut til flyplassen. Neste oppdatering blir fra Thailand! :)

Sissen og Mari

04.04.2014 kl.03:26

Kos dere masse videre jenter! Vi gleder oss til å se dere i Hobg Kong :)
jordenrundt14

04.04.2014 kl.06:05

Takk det samme! Hong Kong skalbli bra!! :))
førlandsbuå

05.04.2014 kl.21:46

Ha ein SUPERreise videre og kos dåkke masse

tusen klemmer fra førlandsbuå<3

Skriv en kommentarhits