5

Forrige fredag landet vi i Bangkok. Noe uvant å komme til et sted hvor ikke alle snakker engelsk. Kom oss likevel ut og fikk oss en taxi som kjørte oss til backpackerområdet hvor vi hadde booket hostell.

Ser rundt oss at vi er noen av de yngste som er ute å reiser. Her ser vi til og med 50åringer (++) som er på tur med hver sin sekk. Er noe helt annet å reise slik som vi gjør nå hvor vi ser backpackere rundt oss over alt. Veldig glad vi tar denne delen helt på egenhånd, selv om det krever litt ekstra tid å finne plass å bo, transport og fikse visum til de forskjellige landene.

Hadde 5 rolige dager i Bangkok. Endelig er klærene fra Afrika vasket skikkelig, f a n t a s t i s k (!!). Var også flinke turister og besøkte The Grand Palace.

Besøkte også det flytende markedet. Kjekt å få med seg.

Onsdag krysset vi grensen til Kambodsja. Var en lang busstur, men er man backpacker så er man backpacker. Kom frem til Siem Reap sent på kvelden uten forhåndsbooket hostell så vi tok det første vår tuktuk-sjåfør tok oss til. Noe annet enn hva vi kom fra i Bangkok, men til 45kr natten gikk det fint.

Dag nr. 2 stod vi tidlig opp (04.45) for å komme oss til Angkor Wat hvor vi så soloppgangen. Vi var ikke de eneste turistene som hadde dette målet denne morningen, men tross folkemengden var det kjekt å ha fått med seg. Etter tempelet her ventet 5 andre templer på oss.

Vi føler oss vel egentlig nokså ferdige med templer etterhvert. Nå har vi hatt noen rolige dager i Phnom Penh og neste stopp blir Vietnam. Nattbussen henter oss 00.30, og skal etter planen være i Ho Chi Minh/ Saigon rundt halv 8 i morgentidlig.

Siri

23.03.2014 kl.00:01

Ser bare helt fantastisk ut!!!

God tur til Vietnam:-)))

Varm mammaklem
Kjempefine bilder :) Utrolig spennende det dere gjør!
jordenrundt14

25.03.2014 kl.01:09

Takk for det! Har det megetmeget bra !
Klem
Tone

27.03.2014 kl.10:41

Utrolig fine bilder dere tar! kos dåkk masse videre jenter <3
jordenrundt14

27.03.2014 kl.11:26

Tusen takk for det! Kose oss masse <3

Skriv en kommentarhits