3

Siden sist har vi bevget oss sørover og er nå i Johannesburg. Flyet til Dubai går om et par timer så her blir det ikke tid til stort annet enn å få dusjet og pakket om sekkene. Siste dagene har gått til en del kjøring, men her er likevel en oppdatering fra de siste dagene.

Fredag startet vi som nevnt i forrige innlegg ved Victoria Falls. Uheldige med været, men sammen med mange andre turister fikk vi sett det vi kom for å se. Fikk dessverre ikke slike bilder som man får viss man søker på google, men. Vi har værtfall sett Victoria Falls!

På grunn av dårlig vær dro vi tidlig videre og kom oss til neste camp. Noen av oss valgte å være med på en liten game drive, og vi angret ikke! Minst 40 elefanter var rundt oss, og de kom så tett innpå oss. Den ene elefanten var ikke mer enn 3 mnd sa vår guide, såå søt!

Lørdag var det nok en ny camp som ventet oss. Fikk satt opp telt og senger før det var tid for enda en game drive. Denne gang var det neshorn vi var ute etter å se. Vi er nå inne i siste del av reintiden her, så enda mer regn ble det. Et neshorn fikk vi sett før regnet jaget oss alle sammen tilbake i bilen.

Har ikke så mye mer å fortelle. Ble 500 km i truck i dag, og nå er vi klare for en siste middag sammen med gruppen. Blir trist å ta farvel med denne herlige gjengen.. Har levd sammen 24/7 de siste 24 dagene. Reiser heldigvis videre sammen med to andre fra gruppen, baby steps!

Snakkes i Dubai!

Siri - også kalt mamma

11.03.2014 kl.13:13

Skjønne jentene våre! Ser f a n t a s t i s k ut! Vi gleder oss virkelig på deres vegne!

Det varmer et morshjerte at dere nå er kommet tilbake til sivilisasjonen ;o))

Nyt Dubai!!

Klem hjemmefra
jordenrundt14

11.03.2014 kl.14:22

Takk for det. Har det veldig bra, og vi skal nyte Dubai! Klem
Farmor og Farfar

13.03.2014 kl.18:04

Takk for fine bilder og kommentarer. Kos dere i Dubai. Klem fra oss

Skriv en kommentarhits