0

Lørdagsmorgen krysset vi grensen til Botswana og fortsatte noen timer til i trucken. Dagens campsted var Okavango delta. For å komme oss hit måtte vi først ta speedbåt i 1,5 time, så bil i en liten time før siste etappe var i Mekoro (båtting her nede). I elven her var det både krokodiller, slanger og flodhester så her var det om å gjøre å sitte så mye i ro som mulig, og bare la guiden vår gjøre sin jobb.

Oh la la, vi har campet en god del her nede, men campen her tok kaka! Foruten første natt ved Orange River har vi hatt normal dusj og do, selv midt ute i ørkenen, men noe slik var det ikke her. Doen var et hull med et sete over. Ble hullet fult var det bare til å grave et nytt hull.

Spadene ble brukt som tegn på om det var opptatt eller ikke. To spader betydde ledig, en betydde opptatt, og viss begge to var borte ville det si at en var på do, samtidig som en annen var ute å gravde nytt hull ett eller annet sted.

Gikk en liten smal walk første dagen. Så egentlig ikke annet enn en elefant ganske langt borte. Ellers var guiden vår opptatt med å fortelle om blader og trær. Ble en kort tur pga uvær.

Våknet tidlig dag to til regnvær... Fikk tilbud om enda en ny tur, men noen av oss valgte å være igjen ved teltene. Fant ut at dette var rett valg ettersom gruppen ikke fikk sett noe særlig interessant på turen. Regnet stort sett hele dagen og det var ikke noe å finne på så dagen gikk veldig sakte. Mest av alt ville vi bare legge oss slik at det kunne bli neste dag, så det ble nok en tidlig kveld. Vi kom oss trygt tilbake til trucken på samme måte som vi kom oss ut til deltaen, mekoro, bil og speedbåt.

Skriv en kommentarhits