0

Fredagsmorgen våknet vi til soloppgang nok en gang. Fikk spørsmål fra vår gruppeleder om vi ville være med på tur, men 2/3 av gruppen svarte nei til dette og valgte heller noen timer på solsengene.

Når kvelden nærmet seg var det tid for en liten safaritur. Er veldig tørt her så det er ikke så mange dyrene vi kunne ha sett, så noen på gruppa var kanskje noe skuffet. Men vi fikk sett sjiraff vertfall så kan nå krysse den av på listen.

Fikk også med oss solnedgangen før vi kjørte tilbake til campen.

I går besøkte vi sanddynene i Sossusvlei. Vi var en trøtt gjeng som gikk rundt i en god time før vi følte vi hadde sett nok sand og hadde fått nok sand i skoene. Vi gikk tilbake til trucken hvor vår gruppeleder, kaller henne bare for Mama, hadde laget hamburgere til oss. (Går mye i hamburger på turen)

I dag har det vært nok en dag med kjøring. Stoppet ved et av punktene rundt jorda som får mest sol i løpet av året og tok et gruppebilde her.

Fikk ikke lastet opp innlegger i går (søndag). Har lite internett på denne turen, noen steder har vi ikke dekning på telefonen en gang... Så når vi alle får mulighet til litt internett blir det som regel dårlig kvalitet, men så lenge vi får gitt lyd i ny og ne er vel det viktigst.

Håper alle har det bra hjemme! Klem

Skriv en kommentarhits