0

Mandags morgen satte vi kursen mot Namibia. Hele dagen ble tilbrakt i trucken, med unntak av spise- og tissepauser. Vi kom sent frem til hyttene hvor vi skulle tilbringe natten, der ble det bare en rask dusj og så hoppet vi alle til sengs fordi neste dag startet fryktelig tidlig.

Allerede 05.45 tirsdag ringte vekkerklokken. Da var det bare til å pakke og spise frokost før vi startet turen mot grensen til Namibia. Timene i bilen går faktisk over all forventning, sover ikke så alt for mye men kilometerne går unna!

I totiden parkerte vi trucken utenfor Felix Unite og pakket alle hver bøtte med ting før vi hoppet to og to i hver kano/kajakk. Gikk veldig greit i starten, men så kom vi til et stykke hvor vinden tok helt av!! Det som er rart med å padle på Orange River er at denne elven er skille mellom Sør-Afrika og Namibia. Så mens vi padlet hadde vi Namibia på vår høyre side og Sør-Afrika til venstre. Etter tre timer med padling kom vi oss endelig frem til stedet hvor vi skulle campe.

Campingområdet var egentlig veldig greit, helt til solen gikk ned... Da solen gikk ned, kom innsektene frem.. Med 15 jenter på tur så blir det litt styr, sånn er det bare. Med store edderkopper som sprang over føttene og skorpioner krypende over soveposen tok det litt tid før vi fant roen, men når man først sovnet gikk det ganske greit.

Vekkerklokke er ikke nødvendig, for når solen står opp så står vi opp. Ny dag, ny kano/kajakktur, men denne gang padlet vi nesten 8 timer. Utslitte kom vi frem til Felix Unite igjen hvor vi fikk tatt en god dusj før grillmat ventet på oss. Vi har mulighet til å ligge i telt når kvelden kommer, men tanken på å pakke det sammen før vi skal videre morgenen etter gjør at vi sover under åpen himmel på feltsenger. Klar stjernehimmel er nå blitt en vane.

Torsdag ble det nesten bare kjøring. Vi hadde et kort stopp ved Fish River Canyon hvor vi gikk litt rundt før vi satte oss tilbake i trucken og kjørte enda et par timer.

Skriv en kommentarhits