0

Startet gruppeturen med vinsmaking i går, kjekt å få prøve litt forskjellig!

Etter kun 20 late dager på tur har vi i dag fått bekreftet at formen rett og slett er rææva! I dag sto Table Mountain som første gjøremål. Opptimistiske var vi og valgte å gå opp i stede for å ta heisen. 12 norske jenter og ei sveitsisk sto på bunn klare til å gå opp, da de fire andre + guiden valgte å ta heisen. Etter 15 minutt var vi andpustne og gjennomvåte. Oppover fjellsiden må vi ha sett noe slitne ut, for de som kom nedover smilte, lo og sa "good luck!". Etter drøye halvannen time, tre liter vann lettere sekk og en del banning var vi ENDELIG på toppen, og storfornøyde var vi hele gjengen.

Deretter tok vi turen til Boulders Beach hvor vi fikk se hele 3 pingviner og en hel gjeng med innfødte på søndagstur. (På en rolig dag er denne stranden full av pingviner, så noe skuffet ble vi..)

Turen videre gikk til Kapp det gode håp og Cape point. Som alle andre turister fikk vi bilde med skiltet. (Hehe, obligatorisk).

Gruppen vår; 14 norske jenter på 19, 2 norske gutter på 24 og ei fra Sveits på 23. Førsteinntrykket av guiden er også veldig bra, så satser på at dette blir en fantastisk tur!!

I morgen tidlig forlater vi Sør-Afrika og setter kursen mot Namibia. Dette vil bli en ekstremt lang kjøretur, hele 750 km i trucken. Men vi gleder oss til å forlate storbyen og oppleve mer av det Afrika har å by på. Vi er spente på hvordan campinglivet vil bli etter 20 dager i storby med konstant tilgang til wifi, men krysser fingrene for at dette skal gå bra (flaut om noe annet).

Vet ikke når neste blogginnlegg kommer, men plutselig er vi tilbake!

Skriv en kommentarhits