0

Etter en tidlig kveld på onsdagen, var vi torsdags morgen klare for stranden. Det ble ikke mange timene her før vi måtte søke ly fra sand som blåste/pisket i alle retninger. Fra taxien virket det som stranden lå fire svinger bortenfor så vi valgte å spasere hjem. Fire svinger ble til 30 og etter en liten time var vi endelig hjemme.

Fredags morgen dro vi ut på en booket tur til Robbin Island. Etter en 45 min lang båttur ankom vi øya, hvor vi fikk en omvisning med buss. Siden dette var 14. februar, kjærlighetens dag, var dette en dag der 13 par hadde valgt å gifte seg på øya. Noe spesielt kanskje, men tydligvis noe som skjer hvert år på denne dagen.

Etter en rundtur med buss fikk vi omvisning inne i hovedfengselet av en tidligere politisk fange. Han fortalte om hvordan han ble satt i isolat de første tre månedene pga at han nektet å kle helt av seg da de kom til fengselet. Hvordan de ble behandlet av vaktene og hvordan livet der ute var. Han fortalte hendelser fra hans eget opphold når vi gikk gjennom de ulike rommene og det at man vet han selv har opplevd det gjør at det blir noe helt annet å høre enn om det hadde vært en annen.

Nelson Mandelas celle

Vi tok båten tilbake til fastlandet og fikk spist en sen lunsj der. Fredagskveld gikk de fleste av oss på gruppen ut og det ble en vellykket kveld. Kvelden var bedre enn lørdags morgen for de fleste virket det som! ;))

Skriv en kommentarhits