2

- vi lever
- vi har det ekstremt bra
- drittmyggen kan dø
- det er varmt
- det er jæli varmt
Dette var Annes oppsummering på den siste uken, men for dere som vil vite mer kan lese videre, ellers oppsummerer de fem punktene ganske greit.

Nå har vi vært her i Brasil litt over en uke. Gradestokken liker seg i området mellom 35 og 40 så været kan vi ikke klage på! (Hehe, sorry folkens for klage-snaps, skal slutte med dette.) Varmen slo oss litt *ganske* ut i starten så det ble en rolig start på turen, noe som har vært greit for oss begge. Med solfaktor 50 har vi også klart oss et par timer i solsteiken, men med solintervaller med 10 minutter sol - 5 minutter skygge.

Vi har for det meste holdt oss i nærområdet den første uken, men har også fått besøkt Copacabana.

Som nevnt i tredje punkt er det en del mygg. Første dagen var det bare Karoline som fikk myggstikk, men snart var også Anne i gang. Prøver oss med myggspray, men det ser ikke ut til å ha den store effekten...

I går fikk vi besøkt Cristo Redentor, Kristus Frelseren på norsk. En stor mann i stein, ekstrem varme og mye turister var det som møtte oss på toppen. Skal ikke bare være negative, men turister som bare måå presse seg frem for å få best plass til sitt bildet kan ødelegge resten av dagen. Menmen, vi fikk tatt noen bilder og er heldigvis ikke langsinte ;))

(Tenkte bare vi kunne vise noen av de andre turistene...)

Planen er å være enda litt mer turister de kommende dagene. Vi føler vi har litt å ta igjen etter en rolig uke.

** beklager lite bilder, det kommer seg nok senere på turen..

Hanna Tandberg

04.02.2014 kl.13:52

Herlighet så heldige dere er! Selvom 40 grader er litt i varmeste laget for meg, men det hørtes uansett kjempedeilig ut :)
Torunn

07.02.2014 kl.00:11

Herlig!

Skriv en kommentarhits